Aanbod voor leerkrachten

Leerkrachten

Veel leerkrachten, startend of al meer ervaren, worstelen met het vinden van een fijne balans tussen het lesgeven en de andere taken die horen bij het mooie vak van leerkracht. Dit maakt dat leerkrachten een groot gevoel van werkdruk ervaren en veel van hen verliezen daarbij gaandeweg hun talenten en drijfveren uit het oog en daarmee helaas ook de passie voor het vak.

Met de module “Ontdek je eigen kracht” gaan we oplossingsgericht aan de slag om van het smeulende vonkje dat je voelt voor het onderwijs weer een steekvlam te maken. We onderzoeken de sterke kanten van jouw persoonlijkheid en je gaat je eigen kernkwaliteiten zoeken en benoemen. Aan de hand van dit onderzoek ontdekken we samen waar jouw kracht ligt en waar je valkuilen zich bevinden. Je krijgt gaandeweg handvatten om hier goed mee om te gaan.

Als coach help ik jou vooral om je talenten te (her)ontdekken en we gaan samen op zoek naar een passende manier om jouw talenten en sterke punten verder te ontwikkelen. Met als uiteindelijk doel dat jij handvatten hebt om jouw talenten te verbinden met jouw praktijk voor de klas. Als coach ondersteun ik jou hierbij vooral volgens de principes van het oplossingsgericht werken en het werken aan groei-mindset.

Door het aanboren van jouw eigen talent blijf je dichtbij jezelf en zul je merken dat je elke uitdaging die je op je pad tegenkomt, aankunt zonder uit balans te raken.

Wist je trouwens dat je, na overleg, mijn diensten wellicht kunt betalen uit je persoonlijke scholingsbudget? Daar heeft iedere leerkracht jaarlijks recht op. Mocht dit het geval zijn dan ga ik graag met jouw werkgever in gesprek.

Wil je meer weten over mij en over mijn werkwijze neem dan vooral contact met me op of bekijk het onderstaande aanbod.

Aanbod

Module: Ontdek je eigen kracht

Door middel van onderzoek naar jouw persoonlijkheid en je kernkwaliteiten krijg je inzicht in jouw talenten en valkuilen. Je leert hoe je hiermee om kunt gaan en hoe je hier gebruik van kunt maken. Balans is een belangrijk onderdeel van deze module. De module bestaat uit een intake en drie sessie van 60 minuten.

Onderwijs Coaching Amstelveen